Dini Sohbet, İslami Sohbet, Dini Forum, İslami Forum, İslami Chat, Dini Chat

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Flash Nedir?  (Okunma Sayısı 1468 defa)
Administrator

Ziyaretçi
« : 01 Temmuz 2009, 16:12:57 »

Flash programını hepiniz mutlaka duymuş yada yapılan çalışmalarını görmüşsünüzdür ki bu yazıyı okuyorsunuz. Ben yinede bu konu hakkında hiçbir şey bilmeyen arkadaşları da düşünerek temelden başlayarak Flash programını anlatacağım ve örnek derslerle bu konuyu takip eden herkesin Flash programından yararlanarak kendilerine daha aktif bir tasarım oluşturmalarını sağlayacağım.

Öncelikle Flash nedir; web sitelerinden bilgisayar tabanlı eğitim modüllerine kadar geniş bir yelpazede üretim yapmanıza imkân sağlayan bir programdır.Vektorel tabanlı olan flash programı ayrıca Flash Lite Player sağyesinde mobil cihazlarda çalışacak uygulamaların geliştirilmesinde de kullanılabilir.

Her şeyden önce Flash oldukça esnek ve genişletilebilir bir tasarım aracıdır. Fakat bu programı tamamen sizin istediğiniz şeyleri yapacak şekilde geliştirebilir siniz. İhtiyacınız olan eklentiler (extension) bir başkası tarafından daha önce yazılmışsa bunu daha sonrada yükleyebilirsiniz.*

*eklentiler için Adobe’ nin resmi sitesinden ücretli yada ücretsiz eklentileri indirebilirsiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
iSlamiYoL Tag Coder By UsTa
Flash Nedir?, dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, Flash Nedir?, islamiyol , dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forumFlash Nedir?, dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, Flash Nedir?

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
İslamiyol.org Tüm Hakları Saklıdır İslamiyol.org Dini Sohbet iSlami Sohbet Dini Forum iSlami Forum Dini Sohbetler
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.049 Saniyede 16 Sorgu ile Oluşturuldu