Dini Sohbet, İslami Sohbet, Dini Forum, İslami Forum, İslami Chat, Dini Chat

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Forumda Tertip, Düzen, Görüş, Öneri ve Fikirler  (Okunma Sayısı 131 defa)
UsTa

Yönetici
*

Rep 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Her Başa Tac OLmam....

« : 29 Aralık 2011, 21:51:33 »

Değerli arkadaşlar; Foruma şöyle bir baktığımda biraz karışık buluyorum, benzer kategoriler veya bölümler var. Anlam ve içerik bakımdan birbirine benzeyen Kategori ve Bölümleri birleştirerek tek başlık altında toplasak, forumu biraz derleyip toparlasak nasıl olur ? Siz değerli arkadaşların görüş, öneri ve teklifleri benim için çok önemli. Bu konu başlığı altında fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler...

<a href="http://www.nurmuhabbet.com" title="Dini sohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, dini cet" target="_blank">Dini Sohbet</a>
ZeMHeRi

ZeMHeRi
Admin
*

Rep 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

KeRBeLa-YeTiMi

« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2012, 10:57:20 »

aynen katılıyorum abi forum böyle insanı çok sıkıyor aynı içerikli konular sanki genele yazılmış gibi

DaR-ı DüNYa KeRBeLaDıR HeR HüSeYNi MeŞReBe
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
iSlamiYoL Tag Coder By UsTa
Forumda Tertip, Düzen, Görüş, Öneri ve Fikirler, dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, Forumda Tertip, Düzen, Görüş, Öneri ve Fikirler, islamiyol , dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forumForumda Tertip, Düzen, Görüş, Öneri ve Fikirler, dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, Forumda Tertip, Düzen, Görüş, Öneri ve Fikirler

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
İslamiyol.org Tüm Hakları Saklıdır İslamiyol.org Dini Sohbet iSlami Sohbet Dini Forum iSlami Forum Dini Sohbetler
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.067 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu