Dini Sohbet, İslami Sohbet, Dini Forum, İslami Forum, İslami Chat, Dini Chat

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Anket
Soru: İnternet Yaşamınıza Girdikten Sonra Hayatınızda Ne Gibi Değişiklikler Oldu  (Oylama kapandı: 01 Ağustos 2009, 19:53:56)
Hayatıma canlılık geldi - 0 (0%)
Hayatim monotonlasti - 0 (0%)
İlmim arttı - 1 (100%)
Hayat görüşüm genişledi - 0 (0%)
Hayat görüşüm daraldi - 0 (0%)
Sorunlarım arttı - 0 (0%)
Diger - 0 (0%)
Toplam oy: 1

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İnternet Yaşamınıza Girdikten Sonra Hayatınızda Ne Gibi Değişiklikler Oldu  (Okunma Sayısı 1277 defa)
Administrator

iSLamiyoL
Yönetici
*

Rep 10016
Çevrimdışı Çevrimdışı

Güzel ahlak; bağışlayıcılık sabır ve tahammüldür.

« : 02 Temmuz 2009, 19:53:56 »

Selamünaleyküm kardeslerim, yorumlarınızla birlikte oylamanızı yapın inşalllah bakalım sonuç ne çıkacak.Unutmadan anketimiz 30 gün çalışacak sonra otomatik olarak kapanacak elinizi çabuk tutun  Gülümseme
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2009, 20:08:20 Gönderen: Administrator » Logged

Administrator

iSLamiyoL
Yönetici
*

Rep 10016
Çevrimdışı Çevrimdışı

Güzel ahlak; bağışlayıcılık sabır ve tahammüldür.

« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2009, 20:03:54 »

Evet ilk oylamamı yaptım İnternet Yaşamınıza Girdikten Sonra Hayatınızda Ne Gibi Değişiklikler Oldu derseniz internet malum dünyayı global hale getirdi adeta ve bilgi bankası deposu  istediklerin bir tık yakınında bunun yanında getirilerinden çok götürüsü de var önemli olan bunu kontrollü kullanmak ve amacınıza aracı etmek bana ise internet genel kültürüm artmasında ayrıca işim geregi webmaster olarak site tasarımlarda bilmedigim şeyleri öğrenmemde ve yenilikleri takip etme konusunda bayağı bir etkisi yardımı oldu diyebilirim. Sizlerinde ankete iştirak etmenizi ve de yorumlarınızı bekliyorum inşalllah
Selam ve Dua ile..

ayyüzlüm

Admin
*

Rep 9
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2010, 00:28:09 »

internet yaşantıma girdikten sonra tv yi bıraktım neti kullanmya başlayalıdır dini bilgilerim arttı neti kullanmak çok önemli iyi yönde kullanabilmek çok şükür elhamdülillah ben bunu başardım rabbimin izniyne bizim sitelerimiz gibi  seviyeli faideli siteler saollun inş yöneticilerinden sitelerin emegi geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum egerki  interneti dogru yönde kullanamasaydım sitelerimizi bilmeyecek bilgilenemeyecektim bu tevafuk oldu benim için daha çok yazılacak şeyler var intenet hakkında ama kısaca bunlar oldu benim hayatımda şimdi çocuklarıma eşime çevreme aşılamaya çalışıyorum  inşaallahu rahman inancım sonsuz kısa zamanda bunu başaracam mevlamın izniyle
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
iSlamiYoL Tag Coder By UsTa
İnternet Yaşamınıza Girdikten Sonra Hayatınızda Ne Gibi Değişiklikler Oldu, dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, İnternet Yaşamınıza Girdikten Sonra Hayatınızda Ne Gibi Değişiklikler Oldu, islamiyol , dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forumİnternet Yaşamınıza Girdikten Sonra Hayatınızda Ne Gibi Değişiklikler Oldu, dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, İnternet Yaşamınıza Girdikten Sonra Hayatınızda Ne Gibi Değişiklikler Oldu

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
İslamiyol.org Tüm Hakları Saklıdır İslamiyol.org Dini Sohbet iSlami Sohbet Dini Forum iSlami Forum Dini Sohbetler
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.223 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu