Dini Sohbet, İslami Sohbet, Dini Forum, İslami Forum, İslami Chat, Dini Chat

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İMAN İSPAT İSTER...ADIMLARLA YAKLAŞANA ARŞINDIR ALLAHTAN CEVAP...  (Okunma Sayısı 414 defa)
Talha

Admin
*

Rep 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 06 Mart 2010, 00:07:26 »

Enes r.a demiştirki:Resulullah s.a.v bir kudsi hadiste ALLAH teala hazretlerinin şöle buyurduğu bildirilmiştir:
"Kulum Bana bir karış yaklaşırsa Ben ona bir arşın yaklaşırım.Bana bir arşınBen onabir kulaç yaklaşırım .Bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak mukabelede bulunurum."(Buhari,Tevhid 50)
İbn Mes'ud r.a demişti...rki: Peygamber efendimiz s.a.v şöle buyurdular:
"Cennet size ayakkabılarınızın bağlarından daha yakındır Cehenm de öledir."(Yani;iman,amel,niyet ve ubudiyetle Cennet yolu açıldığı gibi, heva ve hevesin
peşinde koşanların da ayakları kayar ve Cehenneme giderler.)(BUhari,
rikak 29 )
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
iSlamiYoL Tag Coder By UsTa
İMAN İSPAT İSTER...ADIMLARLA YAKLAŞANA ARŞINDIR ALLAHTAN CEVAP..., dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, İMAN İSPAT İSTER...ADIMLARLA YAKLAŞANA ARŞINDIR ALLAHTAN CEVAP..., islamiyol , dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forumİMAN İSPAT İSTER...ADIMLARLA YAKLAŞANA ARŞINDIR ALLAHTAN CEVAP..., dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, İMAN İSPAT İSTER...ADIMLARLA YAKLAŞANA ARŞINDIR ALLAHTAN CEVAP...

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
İslamiyol.org Tüm Hakları Saklıdır İslamiyol.org Dini Sohbet iSlami Sohbet Dini Forum iSlami Forum Dini Sohbetler
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.04 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu