Dini Sohbet, İslami Sohbet, Dini Forum, İslami Forum, İslami Chat, Dini Chat

Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İLK DEFA BİRİNİ SEVDİM...AMA BAŞKASININ KALBİYLE  (Okunma Sayısı 420 defa)
Administrator

Ziyaretçi
« : 02 Mayıs 2009, 15:26:48 »

Yaşamak, sevmek, irkilen kalbin damarlarında dolaşan coşku dolu heyecan, ilk defa bu kadar anlamsız gelmişti bana. Belki de yüreğimin dehlizlerinden kopan fırtınanın habercisiydi, bana anlamsız gelen bu yaşama tutkusu. Yaşama tutkum, yüreğim ve mantığım arasında sıkışıp kalmıştı. Yüreğim artık yorulmuş ve bir köşeye çekilip usul usul ağlıyordu.
Göz bebeklerimde kanayan yarayla, dingin yüreğim, bir anda çırpınan kanatlarımın altında bükülüp kalmıştı.

Nasıl unutabilirdim ki, yüreğimde kilitlenen aşkın, bedenimde kanayan yarasını. O yaranın içinde saklı kalan dostun gözyaşlarını, tortulu yalnızlığıyla terk etmek, umarsız bir yolculuğun izini sürüyordu. Bu yolculuğa, ardında esrik ve yitirmişlik duygusuyla yıkanan aşk acısı eşlik etmişti. Artık buralarda durmak çok anlamsız gelmişti bana.Yüreğimin eşsiz kıpırtısı ve dingin coşkusunda, dostumun acıyla karışık öfkesini bulmak, beni her gün biraz daha çelimsiz bırakıyordu. Sevmek artık benim için, en büyük suçlardan birini işlemeye benziyordu.

Masum ve katıksız aşkın kollarında, suçlu bir mahkum gibi hissediyordum kendimi.Buralarda kaldığım sürece, kendimi hep böyle hissedecektim. Evet, bunu yapmalıyım. Ben, yüreğimi parmaklıklar ardında bırakan bu aşkı, buğulu şehrin duman kokan yalnızlığında bırakıp gitmeliyim. Bu aşk sancısı bitmeyen çığlıklarıyla birlikte, omuzlarımı çöküyor, sırtımı kamburlaştırıyordu. Beni ulaşılmaz bir çıkmazın gölgesinde bırakıyordu.
Artık gitme vakti gelmişti. Omzumu çöken ve sırtımı kamburlaştıran suçluluk duygusu, acı artık bavulumda toplanmıştı. Bavulum bana en büyük acıyı veriyordu. Hoşçakal güzel dostum, hoşçakal… Mavi denizlerde biriken sessiz çığlığın ardından kopan en büyük feryadımla birlikte, sonsuz selamlarımı bırakıyorum, sana. Artık olmayacağım, hasret kokan şehrin titrek ağlayışlarında.
Dostumun kalbiyle sevmiştim ben. Nasıl da düşmüştüm umarsız aşkın pençesine. Elveda dostum, elveda… Ben, senin çalıkuşunun ürkek yüreğinden kopan,
o masum tebessümle sevemem artık bir başkasını. Sevemem dostum, sen onu sevdiğin müddetçe.

akra

Neyzen
Yönetici
*

Rep 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2011, 11:12:00 »

o masum tebessümle sevemem artık bir başkasını. Sevemem dostum, sen onu sevdiğin müddetçe.
harika bir yazı,paylaşım için teşekkürler.

Bugün ALLAH için ne yaptın (Hz.Ömer)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
iSlamiYoL Tag Coder By UsTa
İLK DEFA BİRİNİ SEVDİM...AMA BAŞKASININ KALBİYLE , dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, İLK DEFA BİRİNİ SEVDİM...AMA BAŞKASININ KALBİYLE , islamiyol , dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forumİLK DEFA BİRİNİ SEVDİM...AMA BAŞKASININ KALBİYLE , dinisohbet, islami sohbet, dini chat, islami chat, dini forum, İLK DEFA BİRİNİ SEVDİM...AMA BAŞKASININ KALBİYLE

Gitmek istediğiniz yer:  

Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
İslamiyol.org Tüm Hakları Saklıdır İslamiyol.org Dini Sohbet iSlami Sohbet Dini Forum iSlami Forum Dini Sohbetler
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.052 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu